Schut Systems

Schut Systems

Schut Systems levert verpakkingsmachines voor het verpakken van producten in doosjes. Koeken, taart, chocolade, ijs, frikandellen, hamburgers, vis, maar ook non food producten worden met behulp van onze machines bij klanten in doosjes verpakt. In onze showroom in Eerbeek worden verpakkingslijnen met verschillende snelheden gedemonstreerd.

In de loop der jaren is de verscheidenheid aan verpakkingen enorm toegenomen.
Bij Schut Systems hebben wij hier een prima antwoord op. Wij bieden een standaard programma verpakkingsmachines, dat vervolgens door ons team van zorgvuldig opgeleide monteurs specifiek op uw wensen wordt afgestemd.

Onze uitgebreide kennis van doosconstructies en verpakkingsmaterialen is daarbij van groot belang. Zo komen we vaak tot praktische oplossingen, die niet altijd in de machine, maar in verwisselbare formaatdelen of zelfs in aanpassingen van een doosconstructie kunnen liggen. Kortom, machines met oog voor verpakkingen.

Services

  • Service

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedeverpakking.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Schut Systems
Loubergweg 22
6961EK Eerbeek

+31 (0)313 674500

Deel deze pagina

Schut+Systems img