Van Lierop Hout- en Timmerbedrijf Gerrit

Van Lierop Hout- en Timmerbedrijf Gerrit

Bij Gerrit van Lierop ontwerpen en produceren we de verpakkingsoplossing voor uw product. In elke afmeting, voor elk gewicht, fragile of robuust en in elke gewenste hoeveelheid. Dus ook per stuk! En wanneer nodig op zeer korte termijn. Een kist krat of pallet die er voor zorgt dat de inhoud goed beschermd op weg kan en bestendig is tegen alle invloeden die deze onderweg tegen kan komen.

Iedere opdracht is weer anders. Een zware sorteermachine die per boot vervoerd moet worden, vraagt eenmaal om een andere manier van verpakken dan een rollator die bij een klant afgeleverd moet worden. Samen met u kijken we wat de beste manier is: een pallet, kist, krat, flightcase of een maatwerk constructie. We werken voornamelijk met vurenhout, maar ook het gebruik van verschillende soorten plaatmaterialen behoort tot de mogelijkheden.

Onze producten voldoen aan de strenge eisen van de SMHV, de Stichting Markering Houten Verpakkingen. In de internationale standaard ISPM no. 15 staat precies beschreven waaraan de producten moeten voldoen. Daarom vindt u op al onze producten ons unieke merkteken als bewijs dat het afgeleverde product aan alle normen voldoet.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedeverpakking.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Lierop Hout- en Timmerbedrijf Gerrit
Breedijk 27
5705CJ Helmond

+31 (0)492 535194

Deel deze pagina

Van+Lierop+Hout-+en+Timmerbedrijf+Gerrit img