Paul van Klaveren Verpakkings Bedrijven

Geopend tot 17.00

verpakkingsbedrijven - Paul van Klaveren Verpakkings Bedrijven - kaartoverzicht

Paul van Klaveren Verpakkings Bedrijven

Beterpack in Holten is sinds 1933 gespecialiseerd in allerlei soorten verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Wij leveren uitsluitend aan industrie en grootgebruikers.

Of u nu op zoek bent naar plastic tasjes, nero puinzakken, papieren of kartonnen draagtassen, tapes, stretch- of krimpfolie, bij Beterpack in Holten bent u aan het juiste adres. Wij exporteren wereldwijd!

Bedrukking.

Personaliseer uw papieren draagtas, uw plastic tas of uw tape nu met uw eigen bedrukking! Een tekst, een afbeelding of uw bedrijfslogo, u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u doen.

Plastic zakken.

Beterpack levert talloze verschillende plastic zakken. Groot of klein, dik of dun, met een zelfklevende sluiting of druksluiting, Beterpack in Holten heeft voor elke situatie de juiste plastic zak. Naast de standaard maten is het ook mogelijk om onze plastic zakken speciaal voor u op maat te laten maken.


Draagtassen (evt. met bedrukking).

Bij Beterpack vindt u zowel plastic als papieren draagtassen. Met de kleuren, materialen en formaten kan gevariëerd worden; de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien biedt Beterpack de mogelijkheid om de draagtassen te bedrukken met uw logo en/of bedrijfsgegevens.


Door de straffe winters de laatste jaren is strooizout tegenwoordig essentieel geworden. Beterpack produceert zakken die zeer geschikt zijn voor strooizout. Ze zijn sterk en hebben een grote inhoud, maar ze zijn zeker niet té groot, dit om rugklachten te voorkomen. Deze zakken zijn tevens geschikt voor het vervoer van zand.


Nero Puinzakken.

Bij Beterpack vindt u een grote keuze aan Nero puinzakken. Wij bieden vuilniszakken en afvalzakken in verschillende maten, sterktes, kleuren en met verschillende soorten sluitingen. Een aantal van onze vuilniszakken zijn tevens ecologisch afbreekbaar en daarom zeer milieuvriendelijk.

Rekwikkelfolie.
Rekwikkelfolie of simpelweg rekfolie zorgt voor stabiele pallets en veilig transport.

Services

  • Gratis offerte
  • Exporteren wereldwijd
  • Leveren
  • Produceren van grote aantallen verpakkingen en verpakkingsmaterialen

Openingstijden

Open
Sluit om 17.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedeverpakking.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Paul van Klaveren Verpakkings Bedrijven
Kolweg 3/103
7451AA Holten

+31 (0)548 368027

Links

Website
-

Deel deze pagina

Paul+van+Klaveren+Verpakkings+Bedrijven img