Dijkstra Vereenigde

Dijkstra Vereenigde

Dijkstra Vereenigde B.V. is ruim honderd jaar een begrip. Zij is een betrokken partner met een groot gevoel voor service, kwaliteit en marktbehoeften. Daarom vervult Dijkstra Vereenigde behalve een importeurs- en handelsfunctie ook een rol in productontwikkeling, assemblage en specifieke productie. Wij stellen ons ten doel langdurige relaties met onze klanten op te bouwen en te behouden om op deze wijze voor beide partijen continuïteit te bevorderen. Hiertoe streven wij voortdurend naar optimalisatie van onze eigen organisatie en onze toegevoegde waarde op de door ons geleverde producten. Centraal staat de marktbehoefte, onze organisatie en assortiment wordt hierop voortdurend aangepast.

Dijkstra Vereenigde B.V. heeft haar dienstverlening ondergebracht in een drietal businessunits:

- Laboratoriumapparatuur
- Verpakkingsglas en sluitingen
- Verpakkingsmachines

De units zijn onderverdeeld in productgroepen die vertegenwoordigd worden door ervaren productspecialisten. Ons assortiment passen we voortdurend aan conform de eisen en wensen vanuit de markt.

Klanttevredenheid
Binnen ons bedrijf is klanttevredenheid een doel. Dijkstra Vereenigde B.V. onderscheidt zich in de markt door hoogwaardige kwaliteit van apparatuur en innovatieve toeleveranciers. Meer nog maken onze mensen het verschil. Zij streven naar een langdurige en optimale relatie met klanten die gebaseerd is op service en kennis.

Technische Service Afdeling
Dijkstra Vereenigde B.V. beschikt over een uitgebreide technische dienst bestaande uit een servicecentrum voor machines en een servicecentrum voor laboratoriumapparaten. U kunt bij onze servicecentra terecht voor verkoopengineering, installatie, het verhelpen van storingen en onderhoud. Afhankelijk van contractuele afspraken kunnen storingen ook buiten de normale werkuren worden verholpen. Via een scholingsprogramma zijn onze medewerkers voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en modificaties, zodat de in de markt geplaatste machines en apparatuur de juiste zorg krijgen.

Vertegenwoordiger
Dijkstra Vereenigde B.V. heeft nauwe contacten met vooraanstaande fabrikanten in ondermeer de Verenigde Staten, Japan, Zuid-Korea en binnen de EEG. Wij vertegenwoordigen Fuji flowpack verpakkingsmachines in de Benelux en Reepack schalensluitmachines in Nederland.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedeverpakking.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Dijkstra Vereenigde
Pascallaan 9
8218NJ Lelystad

+31 (0)320 266100

Deel deze pagina

Dijkstra+Vereenigde img