Hombergh-LommGesloten op dinsdag

Toon openingstijden

verpakkingsbedrijven - Hombergh-Lomm - kaartoverzicht

Hombergh-Lomm

Hombergh Lomm BV is al sinds 1959 gespecialiseerd in het maken van houten pallets, kratten en houten kisten. Gevestigd in Lomm bedienen wij de regio Venlo met alle soorten en maten houten pallets, kisten, displays en kratten. Daarnaast zijn wij uitgerust met een moderne schaverij en faciliteiten voor palletrecycling.

Hombergh is een begrip als het gaat om het leveren van kwaliteit en maatwerk oplossingen en is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van transport- en opslagsystemen.

Alle producten van Hombergh voldoen aan de eisen van ISPM No. 15. Deze ISPM-15-norm garandeert dat eventuele organismen in houten verpakkingsmaterialen uitgeschakeld zijn. De kern van de houten verpakkingsmaterialen wordt minimaal 30 minuten op een temperatuur van 56°C gehouden. Dit zorgt ervoor dat alle organismen uitgeschakeld zijn.
Op deze manier kunnen de verpakkingen van Hombergh probleemloos vervoerd worden naar o.a. Amerika, Canada en China.

Wij houden uw houten pallets en kisten in voorraad en met onze palletrecycling bieden we u een speciale hergebruikoplossing aan. Bovendien beschikken wij over eigen transportmiddelen om bestelde of gerepareerde pallets en houten kisten bij u af te leveren. Onze computergestuurde boor- en freesmachine bewerken de materialen op elke gewenste wijze.
Of het nu gaat om het profileren van hout of het brandmerken van pallets met uw eigen naam of bedrijfslogo. Hombergh Lomm zorgt er voor.

Services

  • kratten / kisten worden eventueel geleverd met uw naam en/of bedrijfslogo
  • transport en opslag mogelijk
  • schaven
  • frezen
  • korten

Openingstijden

Gesloten
Opent di 28 sep om Gesloten
maandagGesloten
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedeverpakking.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hombergh-Lomm
Spikweien 56
5943AD Lomm

+31 (0)77 4731450

Deel deze pagina

Hombergh-Lomm img