Altrif Label

Gesloten op zaterdag

Toon openingstijden

verpakkingsbedrijven - Altrif Label - kaartoverzicht

Altrif Label

Een Rijke Geschiedenis


Van origine is Altrif Label echt een etikettendrukkerij die zich specialiseerd in verschillende soorten etiketten en labels. Al sinds onze oprichting in 1983 hebben wij één missie:"Blijven innoveren, optimaal serveren & ten allen tijden presteren, voor de multinational wereldwijd tot de bakker om de hoek". Combineer dit met een uitstekende service in de Altrif Label cultuur en u heeft de kern van ons bedrijf te pakken. Hier zijn we binnen Altrif Label druk mee bezig, elke dag! 


Familiebedrijf 


Altrif Label is een écht familiebedrijf en inmiddels is de tweede generatie actief binnen de onderneming. Ondertussen werken er ruim 100 collega’s en is onze familie de afgelopen jaren dus aardig groot geworden. Want waar de eerste etiketten werden geproduceerd vanuit een garagebox is de onderneming inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere producenten van op maat gemaakte zelfklevende etiketten in de Benelux. Ook al zijn wij een familiebedrijf zijn wij een bekende nationale en internationale speler.

Assortiment


Nog steeds groeit onze familie bijna elke dag. Niet alleen in collega’s maar ook in producten. Want de afgelopen jaren is ook ons productportfolio flink uitgebreid. Naast de op maat gemaakte standaard zelfklevende etiketten mogen wij ons inmiddels expert noemen in het produceren van meerlaags & speciale etiketten. Want juist het etiket is het gezicht van het product. Het etiket laat uw product echt laten opvallen in de winkelschappen of roept herkenning op bij de eindgebruiker. Met onze kennis en ervaring helpen wij u graag om het perfecte etiket voor het eindproduct samen te stellen. Of het nu voor de grote of kleine oplages is. Alles helemaal afgestemd op uw wensen en behoeften.
Op maat gemaakt
Met deze filosofie bieden wij u een meedenkende totaaloplosser aan. Wij nemen graag de tijd om écht naar u te luisteren en samen naar een op maat gemaakte oplossing toe te werken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar dat ene etiket dat echt uit de schappen knalt? Neem dan contact op met onze productspecialisten. Zij staan meer dan graag voor u klaar om u kennis te laten maken onze familie en u van advies op maat te voorzien.

Certificeringen


- ISO 9001
- ISO 14001
- FSSC 22000
- RafCycle
- FSC

Drie in één met St-Luc & Microbox


In 2016 is Altrif Label samengegaan met St-Luc Labels & Packaging en Microbox Packaging. Wij zijn dus in een stap flink gegroeid in zowel capaciteit, personeel en assortiment. Naast diverse soorten etiketten/labels kunt u vanaf nu ook bij ons terecht voor flexibele verpakkingen, folies, shrinksleeves en kartonnage.

Expertises

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 17 jun om 8.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Adres- en contactgegevens

Altrif Label
Gewenten 39
4704 RE Roosendaal

+31 (0)1655620000
info@altrif.nl

KvK

Nummer
20066499

Status
Actief

Deel deze pagina

Altrif+Label img