Smolders Houtindustrie

Smolders Houtindustrie

Smolders Houtindustrie is producent en leverancier van pallets, kisten en stapelranden. Als specialist op dit gebied levert Smolders Houtindustrie een breed assortiment standaardproducten, gemodificeerde standaardproducten en 'speciale producten' die ontwikkeld worden aan de hand van uw specifieke eisen. Smolders Houtindustrie kent de lange weg van boom tot pallet bij de eindafnemer als geen ander en geniet daarom al sinds 1867 het vertrouwen van toonaangevende ondernemingen in de food- en non-foodindustrie. Maak gebruik van deze kennis en laat u door ons vakkundig adviseren.

Ook uw pallets en verpakkingen voor Export produceren wij conform de internationale richtlijn ISPM 15. Zodat al uw pallets en verpakkingen zonder problemen naar elk ander continent verstuurd kunnen worden. Voor het produceren van deze pallets en verpakkingen zijn wij gecertificeerd door SMHV ( Stichting Markering Houten Verpakkingen) onder nummer NL-036

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De goedeverpakking.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Smolders Houtindustrie
Dorpsstraat 86
5556VL Valkenswaard

+31 (0)40 2068255

Deel deze pagina

Smolders+Houtindustrie img